Här finns vi
Hem » Ögonfakta » Tester » Färgblindhet » Testa ditt färgseende

Testa ditt färgseende

 

 

OBS! Tänk på att olika datorskärmar, skrivare, glasögon och belysningar kan ge helt olika färgåtergivning. Ett positivt test här (d.v.s. nedsatt färgseende) behöver inte innebära att det är så i verkligheten, men det kan vara en anledning att testa färgseendet hos en optiker eller ögonläkare vid tillfälle, i synnerhet om du tänker söka en utbildning som kräver fullgott färgseende.


Synfel och ögonlaser

Vi väljer den metod som är bäst lämpad för just dina ögon. Möjlighet till delbetalning eller bruttolöneavdrag erbjuds.

Gråstarr

Inom vissa landsting har man beslutat att du som patient själv har möjlighet att betala mellanskillnaden för att få en mer avancerad lins i samband med din gråstarroperation. Dessa linser kan korrigera astigmatism eller göra att du helt slipper glasögon efter operationen.

Ögonmottagning

Hit kan du komma med problem som t ex synförsämring, irritation i ögonen, förändringar i gula fläcken, tryckmätning, m.m., m.m.

 
Vi kan erbjuda dig som är närsynt, översynt, astigmatisk (brytningsfel), åldersynt eller har gråstarr ett brett spektrum av operationstekniker genom ögonlaser eller linskirurgi. Våra behandlingsmetoder är, LASEK/ELSA, ICL, RLE och gråstarrkirurgi.